Aktivist Dergi 5.Sayısında Bu Kez Cesaret” Diyor

Türkiye'nin değerler ana temalı ilk ve tek interaktif dijital dergisi Aktivist 5.sayısını okurlarıyla buluşturdu.

Kültür ve Sanat 30.04.2014 17:52:00 0
Aktivist Dergi 5.Sayısında Bu Kez  Cesaret” Diyor

Türkiye’nin değerler ana temalı ilk ve tek interaktif dijital dergisi Aktivist 5.sayısını okurlarıyla buluşturdu. Her sayısında bir değeri incelediği, sevilen dosya bölümünde bu kez “Cesaret” değerini masaya yatırdı. “Bazı şeyler parayla satılmaz” mottosundan hareketle ücretsiz olarak yayın yapan Aktivist, cesaretin en iyi dostu olan “özgüven” değerini de okurları için yeniden tanımladı.

Dijital dergiler arasında, sevilen yayınlardan biri olarak dikkat Aktivist Dergi, her sayfasını temelde, “değerler”e odaklıyor ve içeriğini bu amaca uygun olarak şekillendirmesiyle dikkat çekiyor. Değerlerimizin bir öz kaynak olarak, hayatımızda, kararlarımızda, tutum ve tepkilerimizde daha fazla etkili olması gerektiğinden hareketle hazırlanan Aktivist, her sayısında 5.000+ okura ulaşarak; bu idealin daha fazla kişiye ulaşmasını hedefliyor.

5. Sayı: “Cesaret&Özgüven”

Dördüncü sayısını “Yenilenmek & Şefkat, Merhamet, Affetmek”  kavramları üzerine kurgulayan Aktivist, beşinci sayısında “Cesaret&Özgüven” değerlerine pek çok farklı açıdan yaklaşıyor. İçeriğinde yer alan yazı ve röportajları, bu değerleri açıklamak ve güncel örnekleri işaret edebilmek amacıyla gerçekleştiren Aktivist’in  5.sayı sloganı ise “Hadi Bi’Cesaret” olarak kapaktaki yerini aldı.

Aktivist’in yeni sayısında Nasuh Mahruki hem AKUT’un hem de dağcılığın cesaretini, Uzm. Psik. Esin Nur Akyıldız korkuyu, Juanita Puddifoot kültürel ve geleneksel ortamın benlik üzerindeki etkilerini anlattı. Dosya içinde ayrıca Deniz Işıksel de yer aldı. Deniz Işıksel, hayatını Atatürk’ün fotoğraflarını çekmeye adayan babası Cemal Işıksel’in sorduğu en cesur soruyu, Atatürk ile geçen dakikaların heyecanını Aktivist okurlarıyla paylaştı. Aktivist yazarları da birbirinden ilginç yaklaşımlarla Cesaret ve Özgüven’e değindiler. Funda Bilgili “Beden Dili&Özgüven”, finans yazarı Hakan Ayvaz “Pozitif Cesaret”, Yaşam&Girişimci Koçu Mustafa Emin Palaz “Kavga Etme Sanatı”, Elif Bayar “Cesur Kadınlar”, spor yazarı Canku Yaşlak “Yeşil Sahaların En Cesurları”, teknoloji yazarı Alper Ürersoy “Cesaretin Var mı?” adlı yazılarıyla Aktivist’teki yerlerini aldılar.

“Siftah Köşesi”nden Sonra Bir Yenilik Daha: “Teşekkür Ederim”

Derginin sevilen köşelerinden biri olan “Siftah Bizden”de, bu defa Ataşehir’de açılan Fuga Event konuk edilirken, Aktivist ekibi dergiye yeni bir köşe daha ekledi: “Teşekkür Ederim”. Günlük hayat içinde karşılaştığımız, teşekkürü hak eden işletmelerin yer alacağı köşenin ilk konuğu ise “Barış Büfe” oldu.

Aktivist’in son sayısında ayrıca CNNTURK’teki Para Dedektifi programının sevilen sunucusu Cem Seymen, ülkemizi Alkali Diyet ile tanıştıran Dr. Ayşegül Çoruhlu, yeni albümleri Geçsin Günler ile İncesaz ve kuşaklar araştırmacısı Evrim Kuran da verdikleri röportajlarıyla yer alıyorlar.

Altıncı sayısının hazırlıklarına şimdiden başlayan Aktivist’in bir sonraki sayısının dosya konusu ise “Bereket” olarak belirlendi.

106 sayfalık dolu dolu içeriği, merak edilen her şeyi doğrudan uzmanına sorduğu röportajlarıyla Aktivist, www.aktivistdergi.com üzerinden ücretsiz yayınlanıyor. Aktivist Dergi, ayrıca Dijimecmua’da http://www.dijimecmua.com/aktivist-dergisi/ üzerinden, Turkcell Dergilik Uygulaması’ndan ve http://issuu.com/aktivistdergi’ den okunabiliyor.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04